Seline

Alla inlägg den 6 februari 2010

Av Gisela, Patricia, Moa - 6 februari 2010 22:34

Imorgon ska Patricia hoppa på öppen bana på HFRK så hon vill ta lite småbommar och nåt hinder idag för att känna hur det kändes.

Hon tränade en del på galoppombyte över lågt hinder. Från vänster till höger gå bra, men tvärtom är kämpigt fram till att man höjer hindret, då plötsligt så har hon inga problem med att byta galopp. Mycket vi behöver träna på. Det är så jobbigt när man tränar galoppombyte på henne för hon vill bara rusa över i ny galopp och vi vill ha det samlat och kontrollerat.


Patricia hoppade ett hinder på volte och höjden blev ca 1 m. Sen var det Moas tur att hoppa litet kryss som till slut blev 90 cm. Och då börjar jag tycka att det är otäckt. Litet barn på stor häst som hoppar allt och inte alltid så genomtänkt!!!


 

Det blev inga bra kort när de hoppade så det fick bli att vi filmade med Patricias telefon, men tyvärr har jag inte så att jag kan ladda över.


Moa var glad som bara den att hon vågat hoppa så högt.


Malin och Nellie var också med och hoppade, Malin tog något språng och Nellie hoppade högre. Hon hoppade också 90 cm med Odessa och även det gick bra.  

Ovido - Quiz & Flashcards