Seline

Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Gisela, Patricia, Moa - 7 februari 2010 22:00

Öppen bana på HFRK kl 9.30 Vi kom dit och hjälpte till att bygga bana.


Vi har ju aldrig varit med tidigare så man känner sig ju lite förvirrad. Jag fixade Seline medans Patricia hjälpte till att bygga det sista. Vi var max 6 st som byggde och när det ska ut 13 st hinder så tar det lite tid. Framförallt när man ska vara i det stora ridhuset. Kändes lite märkligt att vi inte skulle bli fler än 4 st som skulle rida.

Tog ut Seline och Patricia började rida fram och då plötsligt dök det upp massor med folk och hästar. Men dessa var ju de "stora" ryttarna och de ska väl inte behöva anstränga sig kan jag tro. Konstigt att det är skillnad på folk och folk.

Nåja Patricia red fram en stund och sen gick hon in på stora banan och började hoppa fram på några olika linjer. Gick bra fram till kombinationen där seline stannade. Fattar inte varför hon har börjat stanna vid just den typen av hinder. Kan vara att hon inte klarar att ta ett galoppsprång när det ska vara det utan hon vill lägga in ett halvt till. Patricia fick gasa på lite och plötsligt så hoppar hon som bara den.

Sen hoppade hon hela banan och det gick bra. Fick lägga en volt då Patricia inte tyckte att hon hade den kontrollen som hon behöver på Seline. Stannade på kombination nummer 2, men hoppade den hur bra som helst andra gången. Hindrena låg på allt mellan 90 - 110 cm. Och det ser så mesigt lågt ut när hon hoppar det. Seline tar ju inte i överhuvudtaget.

När vi kom ut på parkeringen så stod där nog ca 5-6 st lastbilar med ca 5 hästar i varje. Snacka om skönt att vi var klara så vi slapp att vänta på alla dessa. För de "stora" går ju i första hand har jag förstått efter dagens tur på ridhuset.

Minsann och då, Seline blev lite svettig under sadeln och vid sadelgjorden, men inte mycket.


 

Ovido - Quiz & Flashcards