Seline

Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 8 februari 2009 21:53

Jag hade bestämt mig för att rida ut en jätte runda idag, men när jag vaknade så var det "massa" snö ute och + 3 grader och det innebär ju snöstyltor och svårt att rida. Vägarna var lite hala och slaskiga.

När jag kom upp i stallet så stod Seline och Kalle och åt morgonhö i hagen. Ville inte gå ut och hämta in henne, för det såg så rofyllt och härligt ut.

Fixade allt annat som skulle skötas i stallet förutom att ta ner halm. Balen är inklämd och jag kan inte komma till att flytta den. Behöver hjälp!

Pustade upp fönstrena i hennes box så att hon kan se ut igen. Shit vad det blev ljust i boxen =9.

Vi åkte till HFRK och kollade finalerna på GP på eftermiddagen. Tack för banden Frida!

Efter det tänkte jag åka upp och rida en stund, men hur trött kan man bli av att sitta och se andra kämpa med sina hästar??? Jag blev i alla fall. 2 dagar i rad är mer än vad man tål.

Men va då, Seline vilar sig i form =)  det känns som att hon är trevligare att rida när hon har vilat några dagar så här då och då.

Imorgon måste jag göra något med henne i alla fall. Patricia ska vara med i Pay and ride den 22/2 och då måste hon ju vara hoppad lite och så innan, helst! Sen är det riktiga tävlingar som gäller, men vi känner att vi vill börja lite lugnt eftersom hon har tappat självförtroende lite efter att vi rasade in i ett hinder för snart 1 år sen. Och kanske hon kan tycka att det är roligare att hoppa igen nu eftersom hon har varit ifrån det i 3-4 månader nu.

Patricia och Seline i Trolleholm, 6:a

Ovido - Quiz & Flashcards