Seline

Alla inlägg den 14 februari 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 14 februari 2009 23:34

sol, blå himmel och någon minusgrad....

Broddar på och massor med kläder, man är verkligen som en michelingumma. =). Skrittade bort till stora ängen och travade och galopperade lite i lutningen. Lika trevlig idag. Slog lite med huvudet när hon tyckte att vi nog faktiskt skulle kunna öka galoppen lite. Är jobbigt att gå samlat och i arbete. Men hon är lätt övertalad som tur är. Blev lite stark när vi galopperade hemåt igen. Därför tog jag en runda ner om dammen också, men där var väldigt fruset och lite småhalt, så vi kunde bara skritta där. Tänkte vi skulle ha tagit en lång galopp längs med järnvägen, men det kändes för osäkert med underlaget.

Så det blev en pigg skritt hem, men med långa steg. Känns mer och mer som att hon faktiskt jobbar genom kroppen på ett mycket trevligare sätt än tidigare, då hon gick som en ponny så fort vi var på väg hem eller precis i början av uteritten. Kan det vara så att hon äntligen har blivit en häst som tycker att det är trevlig att vara sin matte till lags ibland i alla fall ; )

Imorgon hoppas vi på väder igen så at vi kan åka till Sibirien och släppa ut lite överflödig energi. Hon är verkligen så överladdad nu så det behövs mer än väl. Troligtvis blir det Patricia som ska busrida med Malin imorgon, vilket Patricia fasar lite för. För Mem och Seline tävlar till nån stupar känns det som ialla fall. Men Malin får väl rida in framför och bromsa Seline om Patricia inte får stopp på henne. Det får hon, men det kan ta väldigt lång tid om hon inte får hjälp kanske. Ja ja vi får se hur det imorgon.

Seline -05

Ovido - Quiz & Flashcards