Seline

Alla inlägg den 12 augusti 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 12 augusti 2009 18:32

Körde upp till stallet och hämtade upp Malin och Marie, fyllde bilen med sadlar. Till hagen och fixade hästarna och red till hage nr 1.

När vi skulle prova att trava så gick Vilja omkull och Marie ramlade av. Frambenen hade bara gett vika, så de störtade med full fart i marken.

Väl i hagen så trodde vi ju att hästarna skulle bli lite glada och springa rundor och så, men icke!! Seline sprang 30 m sen var det gräs som gällde. Hon har ju haft näsan i botten i 1½ vecka och ändå så är hon sååå hungrig. Det till och med kurrade i magen på henne. Uhhmm!!

Gick till stallet med sakerna, eller jag tog inte sadeln för klarar inte av att bära den så långt (300 m) med mina ej läkta revben.

Körde till hage nr 3 och gjorde rätt för oss. Betalade 125 kr per häst och det är absolut övkomligt!

Körde tillbaka till hage nr 1 för att ställa upp vattentunnorna och när vi står och fyller dem, vad kommer då om inte.....REGN!!! Det är sååå konstigt, men varje gång den här sommaren som vi har flyttat hästarna så har det regnat, men inte någon gång annars i stort sett. Mycket märkligt!

Seline känns lite konstig att rida, känns som att hon går lite ojämnt fram, men är inte helt säker. Tänkte testa henne imorgon på banan för att se hur det känns där.


Ovido - Quiz & Flashcards