Seline

Alla inlägg den 4 april 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 4 april 2009 23:01

och täcke av... inatt har Seline sovit utan täcke. Kallt på morgonen, ja... men det blir väldigt snart varmt när solen dyker upp. Så vi gör en chansning i natt också. Vi kommer upp till stallet vid 9-tiden imorgon så hon hinner inte stå ute så länge om det blir kallt.

Patricia följde med för att rida ut och lära sig lite nya vägar. Jag tog med cykel så att jag kunde följa med och visa lite olika vägar.

När vi kom ut på grusvägen vid Myltahusvägen så körde en traktor framför oss som körde upp gruset. Perfekt för häromdagen var det som att rida på asfalt. Vi tog den första gräsvägen där Patricia galopperade lite fram och tillbaka. Sen hade Patricia så ont i sin axel så hon fick skritta en stund. Sen tog vi vägen vid Ormastorps skolväg och tillbaka till stallet. Seline pigg som vanligt och har så bråttom framåt och det gör ju inte att axeln blir bättre på Patricia.

När vi kom till stallet så tog vi av tränset på Seline under tiden Patricia satt kvar, sen tog vi av sadeln och hämtade grimskaft. Patricia red henne till hagen så och det gick bra. Under tiden cyklade Moa runt på Patricias cykel på gården.

Magina hade fått stå inne en stund eftersom Tensan reds på banan och när sen Magina fick komma ut så var hon helt uppspelt och började springa runt som en galning på ridbanan.

Pay and ride för Moa imorgon, spännande... 

Ovido - Quiz & Flashcards