Seline

Alla inlägg den 19 september 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 19 september 2009 22:45

Man kan ju inte stå emot när det är så fint väder... Tyvärr var det ingen annan som ville hänga på så vi körde till Sibirien själva idag.

Vi fick förstås sällskap av föräldrar och kusiner så helt själva var vi förstås inte.


Seline blir helt till sig när vi kommer till Sibirien för där brukar det betyda att man får galoppera länge och hur fort man vill. Men tyvärr så får hon inte göra det just nu utan det blev mycket skritt på djupt och grundt vatten just för att hon skulle arbeta mycket med sina ben och ryggmuskler.

Vi kunde inte stå emot utan tog 2 små galopper i vattnet och lite trav förstås.


När jag var klar så red Moa en lite stund, men Seline var lite knäpp och ville slänga sig när de var i vattnet och varför vet jag inte riktigt, kan vara att det låg lite tång på botten en bit ut i vattnet. Moa skrittade ett tag, sen tog jag över igen för att försöka förstå vad det var som hände, men hon gick rätt ut i vattnet, försökte sig på nåt trams, men kom på att det nog inte var någon ide med mig på ryggen. Moa kan hon trolla bort hur lätt som helst, men inte med mig.


Sen när jag ridit färdigt så hinner vi knappt upp ur vattnet innan hon slänger sig handlöst och rullar runt i sanden. Tur att man hinner slita av sadeln innan Tyst.


Helt underbar dag var det i alla fall... och nyttig för Seline. Vi får nog åka dit snart igen känner jag.


        

Ovido - Quiz & Flashcards