Seline

Alla inlägg den 3 juli 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 3 juli 2009 23:01

Jag och Moa körde upp till hagen för att smörja näsan på Seline. Vi går ut i hagen och jag har precis får grimman över mulen när Seline slår upp huvudet och springer iväg. Jag och Moa jagade henne nog i 20-30 runt i hagen. Till slut så kunde Moa gå fram och klappa henne i panna och skickade sen iväg henne igen. och Så fick vi jaga en stund igen. Till slut var hon så trött och totalt genomsvett.

Vi tog ut henne i slusshagen och klappade om henne och smörjde försiktigt. Vet ju att hon sticker pga att vi ska smörja henne, hon verkligen avskyr detta.

Sen tog bort henne till vattnet och svampade av henne. Hon var så svett att man skulle kunna tro att man stått med slangen och bara spolat på henne. Det verkligen rann av henne. Släppte sen ut henne till de andra och fröken sur attackerade direkt. Sen sprang hon och jagade Seline i 20 minuter så Seline blev lika svett igen. Hon lyckades få några småbett på bakdelen. Jag kan verkligen inte förstå den andra hästens beteende för det finns ingen anledning att jaga iväg Seline när hon står 40 - 50 m från flocken. Men hon gör såna utfall mot Seline hela tiden utan anledning.

Ovido - Quiz & Flashcards