Seline

Alla inlägg den 18 juli 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 18 juli 2009 14:16

Gick ner och hämtade Seline och Odessa efter att vi storstädat stallet.

Moa och Nellie skulle rida en bana som de byggt upp på ridbanan.

När vi tog in hästarna en stund i stallet pga av regnet så såg jag att Selines sår på benet blödde igen. Det rann ner på golvet lite. Tvättade det och försökte få stopp på det vilket inte var lätt.

Moa red en stund och Seline var jättetrött idag också... undra varför!

När hon galopperat runt lite och sen hoppat några språng verkade hon lite piggare.

Efter en stund slutade det blöda i alla fall och det var ju bra.

Ska se om jag kan hitta sånt sprayplåster imorgon. Måste ju göra nåt eftersom hennes sår hela tiden går upp så fort vi rider. Hon verkar inte ha ont eller så, men det måste ju läka snart annars är risken att det blir infekterat och det vill jag inte ha nu.

Sen red Moa barbacka och Nellie med sadel ner till hagen. Malin körde så att vi skulle få skjuts tillbaka till stallet när vi lämnat hästarna. Vår ork började verkligen ta slut efter en heldag i stallet.

När Moa skulle släppa in Seline i hagen och tog av henne tränset precis i grindhålet så fick seline för sig att bara vända och springa ut. Malin fick göra sig stor och försöka stoppa henne så att hon inte skulle få för sig att dra ut på stora vägen. Men trevlig som hästen är så stannar hon, även om hon var lite stressad och det berodde på att jag skulle försöka få tag på henne precis när hon vände i grindhålet och skulle smita ut, och där står jag och håller i grinden samtidigt vilket gör att vi får ström i oss =(. Vi fick i alla fall in henne med språng.

Ovido - Quiz & Flashcards