Seline

Alla inlägg den 7 juli 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 7 juli 2009 23:42

När jag kom upp till hagen cyklandes så stod Seline vid staketet med årets mest svullna ben...!!!!! hela insidan av knät är uppsvullet och lite varmt på insidan av benet.

Gick in och skulle ta henne. Då tror hon som vanligt att jag ska smörja henne så hon kryper ur grimman igen, samma som häromdagen.

Men idag kunde hon inte springa ifrån mig för hon har för ont för att springa. Tog ut henne från hagen och knät är rejält svullet. Gick bort till stallet och spolade av och tvättade det igen. Tvättade även såret på låret där hon fick sparken igår. Hon ömmar, men är inte direkt svullen, lite kanske men inte mycket.

Men hon har ont i sitt knä för hon tycker inte om att jag tvättar för mycket eller spolar för mycket. Då försöker hon gå ifrån, men är ändå jätteduktig. Både igår och idag har hon fått en skopa havre och mineraler. Hon har börjat tappa i vikt och jag tror det beror på stressen i hagen.

Nu ska vi flytta dem på fredag och jag hoppas hoppas hoppas att hon ska må bättre där. Eller att någon vill vara snäll och han sin häst tillsammans med min. Så att de inte behöver gå hela gruppen.

Ovido - Quiz & Flashcards