Seline

Alla inlägg den 10 juli 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 10 juli 2009 22:03

Vi träffades uppe i hagen, alla utom Marie som inte kunde. Moa följde med och tog Seline, medans jag tog Vilja.

Så gick vi ner till den andra betet närmare bälteberga och lämnade hästarna. Det har knappt regnat på hela sommaren uppe i hagen, men naturligtvis precis när vi ska gå då kommer det hur mycket som helst och det regnade hela tiden vi gick och i början av att vi släppte dem i hagen. Sen blev det uppehåll igen. vi behöver regnet för gräset skull, men det behöver inte komma precis när man ska gå =/

De sprang i alla fall som galningar i hagen igen, precis som att det var första släppet för i år... helt galna är de =))

De lugnade ner sig efter en stund och började äta.

När de sprang så sprang vilja och dingade sig runt Seline, men nu blev äntligen Seline arg och sparkade bakut, men inte för att träffa utan för att markera. Det var bra för det var minsann på tiden.

Hennes knä var nästan helt bra idag. Lite svullet, men betydligt mycket bättre faktiskt. Och hon sprang som en galning i hagen så hon har nog inte så jätte ont längre. Det var väldigt skönt att se.

Tror att hon får vila hela helgen sen så börjar jag nog skritta igång henne igen. Får känna av läget lite och se hur det blir.

Ovido - Quiz & Flashcards