Seline

Alla inlägg den 31 januari 2010

Av Gisela, Patricia, Moa - 31 januari 2010 19:05

Det har snöat hela natten och är inte så kallt längre. Så jag och Monica visste inte riktigt var vi skulle rida. Vägarna hade fått snö igen och då ser man ju inte om det är halt under.

När vi hade mockat så gick vi ut på ridbanan för att känna om det skulle gå att rida där. Vi plockade undan hinder som stod kvar på banan.

Broddade upp och på med dressyrsadeln, såg att det inte gick att trava på banan så då tänkte jag att jag skrittjobbar och då är det skönare att ha dressyrsadeln.

När vi ridit ett tag på banan så tröttnade vi för hästarna fick styltor och det kändes som att man stod på stället och trampade.

Så vi tog oss ut på vägen och bort till fältet vid grusvägen. Där red jag på volter för att försöka ställa Seline. Hon blir så tråkig i vänster varvet. Vill inte släppa halsen utan går mer emot hela tiden.

Monica satt och galopperade fram och tillbaka och det ville så klart Seline också, men icke när vi har dressyrsadeln. Jag får ju inte stopp på henne nu när hon är svag i muskelaturen och blir så där jobbigt seg-stark. Hon blev rätt så frustrerad, men jag gav inte upp utan vi fortsatte att skritta och travade lite. Och i traven släppte hon efter bättre än i skritten.

Var halvnöjd med henne, betydligt mer nöjd i går.


Imorgon är det träning för Lisette om vi kan komma från gården.

Ovido - Quiz & Flashcards