Seline

Alla inlägg den 8 mars 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 8 mars 2009 18:27

tro inte att jag rider när det regnar uppifrån, nerifrån och från sidorna och så till sist... framifrån. Man blev blött hur man än rörde sig från bilen till stallet. Vi pratar 20 meters förflyttningssträcka =).

Men man har ju stallkompisar som är lite kaxigare... en hade redan ridit i över 1 timme och en annan skulle ge sig iväg, men då hade det lugnat ner sig lite. Då fick jag lite ångest... skulle kanske ändå ha följt med, men näää det regnade fortfarande.

Tog inne Seline för hon stod mitt i hagen och skakade och det är ju inte konstigt, har regnat precis hela dagen och blåst kallt.

Använde massageborste för att få igång cirkulationen och sen borstade jag som vanligt. På med tjocka täcket igen, som tur hade det inte blivit blött rakt igenom, och sen även på med ett annat regntäcke. Det första skyddstäcket var genomblött så det fick jag hänga på tork.

In i boxen och hon såg väldigt nöjd ut, klart där låg ju lunch också ; )

Efter att hon var på plats så tog jag in de andra hästarna. De såg ut att vilja komma in i det torra.

Kör hem och vad händer på himlen över danmark då då????? jo det klarnar upp och jag hinner inte mer än in och dadamm... SOLEN!!!! Ja ja så är det, bättre lycka imorgon förhoppningsvis.


Ovido - Quiz & Flashcards