Seline

Alla inlägg den 22 mars 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 22 mars 2009 22:16

När vi kom upp till stallet idag så var ordningen lika konstig bland hästarna som igår + att grinden till Viljas hage inte var stängd mer än upptill.

Vi tog in Seline och fixade till henne för träningstävlingen.Körde hem och lastade av och gick sen tillsammans upp till Månsgård. Patricia red fram liten stund i ridhuset, red sen ut för att lära sig banan som hon skulle hoppa. In i ridhuset och rida en liten stund till och sen hoppa fram några språng. Seline såg lite seg ut, men väldigt fin och koncentrerad ut ändå.

De hoppade 1 m först och det gick bra på vissa hinder, men hon lägger in ett galoppsprång extra framför vissa hinder vilket gör att hon hoppar rätt upp och ner. Obehagligt att sitta på då.

De skrittade runt lite innan de skulle in på 1.10 m för de hade bara 2 hästar mellan sig. Hoppad bättre på 1.10, bjöd lite bättre + att Patricia fick lite bättre fart på henne. Men det syns att hon inte är riktigt sig lik. Är nog trött efter vad nu som har hänt igår + att jag och Monica red ut långt och det gick rätt fort på slutet på vägen hem igår eftersom det började mörkna och vi hade inte reflexer på benen. Hade bara väst och ländtäcke med reflex.

När vi kom hem från tävlingen så fick hon lite extra mat, eftersom hon tappar i vikt igen nu. Har ökat hennes hö till 11 kg istället för 9 kg. Så det kommer hon att få tills jag ser att hon är i vikt igen.

Bilder på Patricia och Seline

Bild på en frusen och trött Moa

Ovido - Quiz & Flashcards