Seline

Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 17 mars 2009 22:11

Vi hade bestämt att Patricia skulle rida Seline lite mer nu den här veckan eftersom hon ska tävla på söndag på Månsgård - eller Pay and ride är det förstås, så det är ju mer som en träningstävling. Vi måste börja någonstans för att se att Seline är med som hon ska.

Under tiden jag mockade och satt man så började Patricia rida på banan och när jag kom ut tog hon lite galoppbommar på böjt spår som vi sen la upp på sockerbitar. Gick riktigt bra, såg ut som att Seline tyckte det var kul idag också. Sen avslutade Patricia att hoppa några språng på ett hinder som stod på banan, ca 90-100 cm. Då var hon seg igen, precis som hon var när jag tränade för Frida i lördags. Vi tog fram ett spö som Patricia hade i handen ena långsidan och sen släppte hon det utan att ha använt det och det blev bra fart på Seline. Inte fullt ut som vi ville, men mycket bättre. Hon blir sååå lat så fort hon ska galoppera fort och svänga samtidigt, för det innebär ju att hon måste trampa under sig för att kunna skjuta fart fram och det är ju jobbigt ; )

Avslutade med att trava henne på lång tygel och det såg riktigt trevligt ut.

Det tråkiga är att Patricia får så ont i sin axel när hon rider, hon är så spänd och kan inte slappna av i den axeln. Skönt att vi ska till sjukgymnasten på fredag med henne. Hoppas att de kan hjälpa henne!!

Ovido - Quiz & Flashcards