Seline

Alla inlägg den 1 maj 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 1 maj 2009 18:37

Patricia följde med upp till stallet för att hoppträna lite. Hon ska ju tävla på söndag så både hon och Seline behövde hoppa igenom sig lite.

Hoppade lite studs och avslutade med 2-3 språng på 1 m och några på 1.10 oxer. Gick bra, det var 2 språng som blev lite konstiga, 1 språng hoppade hon av alldeles för tidigt och 1 språng var hon alldeles för nära. Men Seline hoppade och bara det är så skönt. Då har hon nog kommit över att hon ska stanna när hon kommer fel. Hon kämpar verkligen för att komma över och inte riva. Är så duktig.

Patricia red bra också och följde med bra över hindrena och fick även upp farten riktigt bra i slutet. Måste ha ett högt tempo för att det ska bli bra.

Började hoppa med pessoabettet längst ner, men på slutet höjde vi det så att det blev som vanligt bett och då gick det ändå bättre.

När Patricia var klar med Seline så släppte vi ut henne i hagen igen och då hade Frida precis öppnat upp till gräset, och gissa om det var guld för dem. Hästarna blev som tokiga och bara sprang rundor i gräshagen. Nu ska de få gå på gräs någon timme varje eftermiddag/kväll. Det är jättebra för då kommer nog Seline ta sig i vikt snabbare.

Både muslin och havren tog slut idag så nu MÅSTE jag åkte till Gustavslund och hämta den. Det har stått där över en vecka nu, men jag har inte haft tid att hämta det. Så imorgon måste jag åka dit och till Rycketofta och hämta mat.

Ovido - Quiz & Flashcards