Seline

Alla inlägg den 18 maj 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 18 maj 2009 22:39

Blev så sugen att rida på stranden idag och kände att jag inte orkade köra till ängelholm, utan det blev till Örby. Camilla kom också med Deus.

Vi skrittade ner till gula huset i vattnet, sen blev det lite skritt tillbaka. Hästarna kändes lite sega. Men så fort jag kortade tyglarna så var Seline på G. Så det blev vattnet ner till gula huset igen och sen galopp på stranden tillbaka. Och nu var hästarna verkligen på G, så vi tog det lite lugnt ner igen, fast det blev ändå lite trav och galopp. Det är en litet vattendrag på ca 1 m bredd och den hoppade vi. Seline satsade som att den skulle vara minst 3 m bred =). Hoppade någon lite stock också.

När vi sen skulle trava i vattnet tillbaka så ville Seline bara galoppera så jag lät henne göra det. Bara det att stranden i Rydebäck är lite oberäknelig, först är det grunt och sen är det superdjupt på en gång till att det blir grunt igen. Så det kändes som att vi störtade rätt ner på det djupa och knappt kunde hålla oss över vattenytan (lätt överdrivet!!) för att sen nästa stund galoppera som bara den igen. För galoppera ska hon göra trots att det är djupt och väldigt tungt. För Deus galopperade på grundare vatten och då ska Seline också galoppera!!Hon kan ju inte förlora, det vore ju illa... Till slut fick jag henne till att trava en bit och det gjorde Deus också. Men så började han galoppera när det var grunt för honom och då ska även Seline som går på väldigt djupt vatten hänga på förstås så hon försöker sig på någon form av ökad trav. Det var inte bekvämt att sitta på kan jag säga.

Vi blev rätt så våta, men kul hade vi och hästarna förstås.

Ovido - Quiz & Flashcards