Seline

Alla inlägg den 21 maj 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 21 maj 2009 11:10

Då var det tredje gången på en vecka som vi åker till stranden =). Man får ju passa på medans man får rida på stranden. Snart ligger ju alla människor och brer ut sig på stränderna...

Vi körde till Sibirien vid middagstid. Johan följde med för att fota, Moa, Nellie och Malin följde också med.

Moa och Nellie ville bada medans jag o Malin red.

Vi red rätt många rundor igår. Började med att skritta längs hela stranden och sen tillbaka i vattnet. Tog en galopp sista biten för att Johan skulle få fota oss i vattnet.

Sen tog vi en lugn galopp med intervall för det var många ute och gick med sina hundar och vi vill ju inte jaga upp dem.

Galopp tillbaka mot Johan igen. Vi skulle trava men så fort Odessa kommer förbi Seline i trav så måste Seline börja galoppera. Hon var helt toppad och älskar verkligen detta.

Gick upp och förberede Moa och Nellie för de ville också rida, under tiden de klädde på sig och gjorde sig klara så tog vi en galopprunda i vattnet ner och tillbaka igen. Och fort går det även i vattnet nu. Hon har verkligen stärkt sig. Innan orkade hon inte galoppera på "lite" djupare vatten, men nu går det undan som bara den.

Sen red Moa och Nellie ut i vattnet, jag sa till Moa att bara skritta för Seline var verkligen stark och heltoppad idag och jag vill inte att det händer något. Men så fort de vände tillbaka till oss så fick Moa problem för då ville Seline springa.

Moa ville inte mer, hon mår inte så bra heller så hon orkade inte.

Malin tog över och red Seline och Nellie på Odessa. De tog 2 galoppvändor i vattnet. Nu förstod Malin varför Moa kan ha problem med Seline, hon är stark, men det är för att hon tycker detta är sååå kul.

När de kom tillbaka med hästarna blötta och lite trötta, eller ja Seline blir ju sällan trött.

Seline började skrapa med framhoven och jag var snabb att ta av henne sadeln för vi förstod vad som var på gång. Jag tänkte att hon kommer nog inte lägga sig ner här på stranden, men va fel jag hade... hon la sig 5 ggr och kliade sig riktigt och en gång rullade hon till och med över helt. Hon fick fullt med sand i munnen =)) Detta fick vi tyvärr inte fotat för Johan hade gått iväg för att fota annat.

Efter en stund la sig även Odessa, men hon orkade bara en gång, sen reste hon sig  och ställde sig med benen så långt ifrån varandra som det gick. Såg riktigt kul ut.

Lite bilder på oss....

Ovido - Quiz & Flashcards