Seline

Alla inlägg den 16 maj 2009

Av Gisela, Patricia, Moa - 16 maj 2009 22:22

Körde till Sibirien för att rida ut med Malin/Lilleman och Alex/Spectra.

Vädret var grått, men man kunde ana solen långt inne bland molnen. Red först en liten runda i skogen och sen ner till stranden. Stranden var inte så fin som den brukar vara. Mycket tång både på stranden och i vattnet. Hästarna tyckte det var lite läskigt när det var mörkt i vattnet. Tog 2 st galopprundor, släppte henne helt för hon behöver få springa av sig lite. Hon har så mycket energi för tillfället så ibland får man släppa henne och låta henne gå allt hon kan. Hon blir såå lycklig när man tillåter henne göra det. Körde lite galopp i vattnet, fast inte så mycket som vanligt. Var lite kallt att vara i vattnet mycket idag så det blev mest uppe på stranden.

När vi kom tillbaka till transporterna så lät jag henne beta ca 30 minuter. Johan var ute och gick och medans vi väntade på honom tyckte jag att hon gott kunde få gräs. Hon behöver allt för att kunna komma upp i vikt. Men trots allt så har hon faktiskt tagit sig bra i vikt.

Släppte ut henne i hagen när vi kom tillbaka, mockade, fyllde på vatten ute och fixade till Odessa (Malin var ute med kunder och fiskade!! Kul... eller nåt!) Så jag tyckte inte hon skulle behöva åka upp till stallet för att fixa hästen när hon kom tillbaka frusen och trött.

Det kom lite regn när vi körde från Ängelholm men det blev inte mer än lite lite lite grann.

Ovido - Quiz & Flashcards